Wednesday, August 11, 2010

Hyper Portrait Kota Bharu 2


Para peserta kursus Hyper Portrait di KB

Berakhir sudah sesi kelas hyper portrait ku di Kota Bharu yang telah berlangsung selama 2 hari. Satu sesi yang sangat mengujakan. Dengan jumlah peserta yang begitu ramai, sesi tersebut tetap berlangsung dengan jayanya. Terima kasih pada pihak penganjur Digimarc academy, yang telah mampu menjayakan bengkel ini dengan begitu baik sekali.
peniup serunai yang di bawa khas dari pasir mas....

Melihat pada hasil2 kerja para peserta, aku yakin mereka telah dapat memahami dan seterusnya menerapkan editing cara hyper ku yang sangat mudah itu ke atas foto2 mereka. Memang terdapat perbezaan antara satu peserta dengan satu peserta, hal ini kerana setiap dari mereka mempunyai pengalaman dan latar penggunaan photoshop yang berbeza. Namun aku percaya dengan latihan yang konsisten serta gabungan dengan kemahiran2 editing yang mereka ada , maka gambar2 potret mereka akan menjadi lebih baik, malah mungkin akan lebih baik dari gambar2 hyper kepunyaanku.

Akhir sekali aku berharap para peserta menggunakan ilmu hyper mereka untuk menghasilkan gambar2 yang cantik dan 'munasabah' dari segi editingnya..... serta mampu mendatangkan pulangan yang berpatutan kepada mereka.

Sekian.

No comments:

Post a Comment